Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Mans
Burg. Ronckersplein 5
6269 AL MARGRATEN

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di: 09.00 uur | 18.00 uur
Wo: 09.00 uur | 18.00 uur
Do: 09.00 uur | 18.00 uur
Vr: 09.00 uur | 18.00 uur
Za: 08.30 uur | 16.00 uur
Zo: Gesloten

Slijterij Mans úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Benriach een Speyside single malt Scotch whisky vol met flavour

Benriach Original Ten een Speyside single malt Scotch whisky vol met flavour!

Door de lange traditie van het distilleren met 3 stijlen whisky en de zeldzame selectie van vaten van over de hele wereld, kunt u de volle smaakmogelijkheden van een single malt whisky ontdekken uit de Schotse Hooglanden. Daarnaast is de core range op 3 type vaten gerijpt wat uniek is! Dit maakt de Benriach whisky tot wat het is, een ‘World of Flavour’.

Benriach original ten - fb - uw topSlijter website
Benriach The Original Ten is een rijkelijk gelaagde whisky met tonen van boomgaardfruit, honing en geroosterd eiken met een subtiel spoor van rook in de afdronk. Deze expressie heeft 10 jaar op maar liefst 3 type vaten gerijpt: ex-bourbon, sherryvaten en virgin oak vaten.

Experimenteren met smaak zit in het DNA van het merk verweven en komt voort uit de ontdekkingslust van founder John Duff. Vandaag de dag zien we dat terug in iedere whisky, zo zijn alle The BenRiach expressies three-cask matured op vaten vanuit de hele wereld.

De drievoudige rijping op een combinatie van ex-bourbon barrels, sherryvaten en virgin oak casks zorgt voor een explosie aan smaken.

Cheers!