Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Mans
Burg. Ronckersplein 5
6269 AL MARGRATEN

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di: 09.00 uur | 18.00 uur
Wo: 09.00 uur | 18.00 uur
Do: 09.00 uur | 18.00 uur
Vr: 09.00 uur | 18.00 uur
Za: 08.30 uur | 16.00 uur
Zo: Gesloten

Slijterij Mans úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Aged under the Caribean sun

Aged under the Caribbean sun...

Bacardi Anejo Cuatro is een prachtige rum die opvalt door zijn gouden kleur, wat het resultaat is van een vier jaar durende rijpingsperiode. Deze rum heeft zich in alle rust kunnen ontwikkelen onder de Caraïbische zon om daarna afgevuld te worden op flessen. Kenmerkend voor de smaken van deze Bacardi rum is dat deze ontzettend soepel zijn met verleidelijke invloeden van honing, kruiden en zelfs een lichte toets van rook.  

Bacardi Cuatro - Anejo Ocho - Diez - uw topSlijter nb website


Bacardi Ocho is volgens een oud recept uit 1862 ontwikkeld, waarmee dit één van de oudste rumsoorten ter wereld is. De rum werd in het verleden enkel bij speciale gelegenheden van de Bacardi familie geschonken. De rum rijpt minimaal acht jaar, waarna de Master Blender de kwaliteit beoordeelt en de drank op de top van z’n kunnen bottelt. Deze Bacardi rum is rijk aan toetsen van fruit en kruiden die samen een smaakvol geheel vormen.

Bacardi Diez is de perfecte blend. Minimaal tien jaar gerijpt in de Caraïbische zon. Daarna gefilterd over houtskool voor een zachte smaak. Deze Bacardi rum heeft tonen van amandelen, bananen en gekarmeliseerde vanille.

Meer informatie? Kom langs in onze winkel of shop online.

Klik hier voor alle aanbiedingen.