Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Mans
Burg. Ronckersplein 5
6269 AL MARGRATEN

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di: 09.30 uur | 18.00 uur
Wo: 09.30 uur | 18.00 uur
Do: 09.30 uur | 18.00 uur
Vr: 09.00 uur | 18.00 uur
Za: 08.30 uur | 16.00 uur
Zo: Gesloten

Slijterij Mans úw topSlijter 100% vakmanschap

Assortiment

U bent hier:
Mans
Whisky
Exclusief topSlijter
Aanbieding

Whiskyproeverij

(0,0 / 5)
Whiskyproeverij
Beste whisky liefhebbers!
Op vrijdag 31 maart, aanvang 19:30u, organiseert Slijterij Mans i.s.m. Dimple's Whisky Bar & Tastings een exclusieve whisky tasting met thema "A Journey Through Scotland" in café 't Flaterke in Margraten.

Tijdens deze tasting zullen jullie op een reis door Schotland gaan door middel van een proeverij van één dram uit elk van de vijf whiskyregio's die Schotland rijk is: de Lowlands, de Highlands, Speyside, Islay en Campbeltown.
Jullie zullen leren over de unieke smaken en aroma's van elke regio en hoe deze beïnvloed worden door de omgeving, het klimaat en de productieprocessen.

De tasting zal plaatsvinden onder leiding van Raymond, van Dimple's Whisky Bar & Tastings, een echte whisky expert met enige jaren ervaring. En als kers op de taart zullen er bijpassende hapjes geserveerd worden om de smaken van de whisky te accentueren.
Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt. Reserveer nu je plek via Slijterij Mans (of Dimple's Whisky Bar & Tastings). We garanderen dat dit een onvergetelijke avond zal worden vol met smakelijke whisky’s en veel plezier en gezelligheid.


Wij kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op vrijdag 31 maart in café 't Flaterke in Margraten, waar jullie een unieke whisky ervaring zullen hebben tijdens "A Journey Through Scotland"!
Peter Mans & Raymond Heuts
€ 37,50
Stuk
In winkelmand

Etiketinformatie

Land van Herkomst
Nederland
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product
Plaats een review