Leeftijdscheck

Wij vragen altijd naar uw leeftijd, in de winkels en ook online. Bent u 18 jaar of ouder?

Mans
Burg. Ronckersplein 5
6269 AL MARGRATEN

Openingstijden

Ma: Gesloten
Di: 09.00 uur | 18.00 uur
Wo: 09.00 uur | 18.00 uur
Do: 09.00 uur | 18.00 uur
Vr: 09.00 uur | 18.00 uur
Za: 08.30 uur | 16.00 uur
Zo: Gesloten

Slijterij Mans úw topSlijter 100% vakmanschap

Fine Taste Good Living

Proeverijen

Onze Proeverijen

Voor proeverijen bent u bij Slijterij Mans aan het juiste adres.
In ons proeflokaal ontvangen we u graag voor een mooie proeverij.
Wij organiseren zelf proefavonden waar u zich voor kunt inschrijven daarnaast kunnen we ook in overleg een proeverij verzorgen als groepsactiviteit. Interesse? Neem contact met ons op over de mogelijkheden.  

Open Wijndag Zondag 8 oktober

Open wijndag flyer.png19 september 2023 Locatie: Feestzaal Café 't Flaterke
U bent van harte welkom van 13.00 uur tot 17.00 voor het proeven van onze geselecteerde wijnen. lees verder

Whisky | Nosing & Tasting

nosing_tasting_6okt23.jpg20 juli 2023 Beste whisky liefhebbers!
Op vrijdag 6 oktober, aanvang 19:30u, organiseert Slijterij Mans i.s.m. Dimple's Whisky Bar & Tastings een exclusieve whisky tasting met thema "Ireland vs Scotland" in café 't Flaterke in Margraten.

Tijdens deze tasting zullen Ierse en Schotse whisky's met elkaar worden vergeleken. Pareltjes uit Ierland zullen het opnemen tegen de parreltjes uit Schotland.
Jullie zullen leren over de unieke smaken en aroma's van elk van de twee landen, de specifieke eigenschappen en de verschillen in productieprocessen.

De tasting zal plaatsvinden onder leiding van Raymond, van Dimple's Whisky Bar & Tastings, een echte whisky kenner met enige jaren ervaring. En als kers op de taart zullen er bijpassende hapjes geserveerd worden om de smaken van de whisky te accentueren.

Om de avond ook een sportief karakter te geven, is het mogelijk om mee te doen aan de "Whisky Quiz". Wordt jij de "Whisky Master" van de avond. Uiteraard zijn er ook leuke prijsjes te verdienen.

Wees er snel bij want de plaatsen zijn beperkt. Reserveer nu je plek via Slijterij Mans (of Dimple's Whisky Bar & Tastings). We garanderen dat dit een onvergetelijke avond zal worden vol met smakelijke whisky’s en veel plezier en gezelligheid.

De kosten voor deelname aan deze proeverij hebben we laag gehouden, slechts € 39,95 per persoon.


Wij kijken ernaar uit om jullie te verwelkomen op vrijdag 6 oktober in café 't Flaterke in Margraten, waar jullie een unieke whisky ervaring zullen hebben tijdens "Ireland vs Scotland"!
Peter Mans & Raymond Heuts lees verder

Voorjaars wijnproeverij zondag 26 maart 2023

10 februari 2023 Beste wijnliefhebber, Op zondag 26 maart 2023 is het weer zover: onze jaarlijkse voorjaarsproeverij! Hiervoor nodig ik u graag van harte uit.           Locatie: Feestzaal ’t Flaterke | ... lees verder